Project name: Chanson Music Club

Location: West Lake District, Hangzhou

Total sq m: 505 m2

Completed in: August 2019

Designer: Zhang Chi

Team members: Zhang Xinwen, Jiang Huan, Shi Chongxiang

Materials used: fabric roll, tinted laminated glass, silver glass, stone-like ceramic tile

Design Director: Zhang Chi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound